Project Den Haag

Het herenhuis uit 1928 werd volledig aangepakt. De wens van de bewoners was dat er zoveel mogelijk karakteristieke elementen bewaard blijven. Ze wilden dat het interieur een aanvulling op jaren 20 stijl werd, met een knusse comfortabele sfeer dat past bij hun levensstijl en gezinssituatie.

In het plan zijn een mix van kleuren en materialen gebruikt die het karakter van het pand versterkt. Voor zowel de keuken, badkamers als het interieur is er rekening gehouden met een passend uitstraling maar met de gemakken van nu. In het interieur is hier en daar een twist, iets wat past bij de bewoners.

Project Deventer

De bewoners van Project Deventer wonen in een knusse karakteristieke jaren 30 woning. De afgelopen jaren hebben ze de gehele woning aangepakt. Het enige dat nu overblijft is de keuken. Ze hebben avonden gezeten op Pinterest en borden gemaakt met welke keukens hen aansprak. Maar hoe kies je een keuken tussen al die variaties?

Ze zagen door het bos door de bomen niet meer en namen contact op. De vraag is om een kleurrijke keuken te ontwerpen met mooie materialen, dat past bij de jaren 30 stijl van hun woning en bij de rest van hun interieur. Daarnaast vinden de bewoners het belangrijk om een goed licht in hun keuken te hebben, dus we nemen meteen het lichtplan mee.

Project Amby, Maastricht

De bewoners van Project Amby gaan hun woonkamer flink uitbouwen. Hierdoor verandert de indeling. Ze wilden hulp voor de perfecte indeling en volledig nieuwe woonkamer en namen contact met mij op. Maar waar te beginnen? En hoe realiseer je die sfeer die je voor ogen hebt?

Een warm interieur met gezellige knusse hoekjes was een van de wensen. Ik begon met het moodboard, speurde naar materialen en meubels en presenteerde eind april 2022 de eerste plannen. De verbouwing start in augustus 2022.

Meubelplan Wijnandsrade

De woning van Project Wijnandsrade heeft een bijzondere architectuur met vele hoeken en een out of the box indeling. De bewoner heeft recent de wanden, vloer en een aantal meubels laten aanpakken. Toch mist hij warmte en gezelligheid. Het is voor de bewoner belangrijk dat zijn huis een fijne plek is waar hij zich kan terugtrekken.

De bewoner kwam er niet uit hoe hij de fijne sfeer creëert die hij voor ogen heeft en besloot mijn hulp in te schakelen. Na zijn wensen te hebben besproken heb ik een adviesplan gemaakt met diverse opties. Het plan bestond uit het vervangen van een gedeelte van de vloer, het vervangen van armaturen bestaande uit warme materialen, een nieuw vloerkleed en andere sierkussens op de bank. Soms zijn het de kleine dingen die het hem doen.

Project Heerlen

De bewoners gaan de gehele benedenverdieping aanpakken. Er wordt een muur gesloopt, wanden worden opnieuw gestuukt, vloerverwarming wordt gelegd, er komt een nieuwe keuken en ook het kleinste kamertje in huis wordt aangepakt, het toilet.

De bewoners van Project Heerlen lopen er tegenaan dat ze niet weten hoe ze de stijl die ze voor ogen hebben moeten creëren en hoe ze ervoor zorgen dat het een geheel wordt passend bij hun levensstijl. De bewoners weten niet waar ze moeten beginnen. De vrouw des huizes wil geen concessies meer doen en schakelde mijn hulp in.

Project Schinnen

Het pand uit 1875 is vroeger een gemeentehuis geweest. De bewoners hebben een aantal jaar geleden het pand gekocht en volledig verbouwd. Maar de meubels in de woonkamer van hun vorige woning waren een doorn in het oog en paste niet hun huidige woning. Ze besloten hun hele woonkamer een make-over te geven. Maar hoe pak je dit aan?

De bewoners weten wat hun smaak is, maar liepen ertegenaan hoe dit te vertalen en eer te doen aan het historische pand. Ze kwamen er niet uit hoe dit aan te pakken en namen contact op. De vraag was om een warm en uniek interieur met de juiste indeling te creëren afgestemd op hun gezinsleven. Zodat ze iedere dag met een glimlach thuiskomen.