Project Den Haag

Het herenhuis uit 1897 werd volledig aangepakt. De bewoners wilden zoveel mogelijk karakteristieke elementen behouden. De wens was dat het interieur aansloot op de charme van het huis met een comfortabele sfeer dat past bij hun levensstijl en gezinssituatie.

Interieur is iets dat de vrouw des huizes haar interesse had en dus gingen we samen aan de slag.
In het plan zijn een mix van kleuren en materialen gebruikt die het karakter van het pand versterkt en met de gemakken van nu.

Project Deventer

De bewoners van Project Deventer wonen in een knusse karakteristieke jaren 30 woning. De afgelopen jaren hebben ze de gehele woning aangepakt. Het enige dat nu overblijft is de keuken. Ze hebben avonden gezeten op Pinterest en borden gemaakt met welke keukens hen aansprak. Maar hoe kies je een keuken tussen al die variaties?

Ze zagen door het bos door de bomen niet meer en namen contact op. De vraag is om een kleurrijke keuken te ontwerpen met mooie materialen, dat past bij de jaren 30 stijl van hun woning en bij de rest van hun interieur. Daarnaast vinden de bewoners het belangrijk om een goed licht in hun keuken te hebben, dus we nemen meteen het lichtplan mee.

Project Amby, Maastricht

Een warme sfeer met gezellige knusse hoekjes was een van de wensen van het gezin uit Amby. De woonkamer werd uitgebouwd waardoor de bewoners er niet uit kwamen welke indeling de juiste was en wilden een totale make-over van de woonkamer. Ik maakte een plan voor de woonkamer en verzorgde het lichtplan en de afstyling. Dit gezin kan nu genieten in hun nieuwe woonkamer.

Project Lemiers

Deze luxe gelijkvloerse woning staat midden in het Limburgse Heuvelland. De bewoonster miste een knusse sfeer en wilde bepaalde elementen van het interieur moderniseren.

De bewoonster is in een Afrikaans land geboren en heeft in haar leven veel van de wereld gezien. Het interieurplan is vertaald naar de roots van de bewoonster zodat het interieur vertelt wie ze is. De vloer, wanden en de accessoires zijn meegenomen in het plan en er is een lichtplan gemaakt. Ook verzorgde ik de uitvoering van dit project.

Project Selfkant (DE)

Het gezin heeft hun woning verbouwd waardoor het verdriedubbeld is qua oppervlakte. De bewoners wilden geen standaard hotel chique interieur, maar wel luxe en comfort. Ik maakte een interieurplan met hier en daar een verrassende combinatie en een lichtplan. Met de afstyling zetten we de laatste puntjes op de i.

Project Schinnen

Het pand uit 1875 was een voormalig gemeentehuis. De bewoners hebben een aantal jaar geleden het pand gekocht en volledig verbouwd. Maar de meubels in de woonkamer van hun vorige woning paste niet hun huidige woning.

De bewoners weten waar ze van houden, maar liepen ertegenaan hoe dit te vertalen in hun interieur en tegelijkertijd eer te doen aan het historische pand. Ze kwamen er niet uit hoe dit aan te pakken en namen contact op. De vraag was om een warm en uniek interieur met de juiste indeling te creëren afgestemd op hun gezinsleven.