Het gezicht achter

Nieuwhof Interiors

In je huis breng je veel tijd door en daarom is het, cliché maar waar, belangrijk dat je je er thuis voelt. Maar hoe zorg je voor die gezellige knusse sfeer? Voor het interieur waar je elke dag een grote glimlach van op je gezicht krijgt? Voor veel mensen is dat een behoorlijke uitdaging. En dus blijven ze zitten in een huis dat op de goede plek staat, maar vanbinnen niet bij ze past.

Geloof mij: dat kan anders.

Je interieur is een weerspiegeling van je persoonlijkheid. Hoe lekker is het dan dat je op een plek woont die volledig vertrouwd voelt? Je hoeft het niet alleen te doen, ik help je erbij.

Nice to meet you

Hi, ik ben Annick!

Er voor mensen zijn is iets dat ik graag doe. Als kind keek ik steevast interieurprogramma’s waarna ik zelf aan de slag ging. Zoals je wel vaker ziet, koos ik na mijn studie toch voor veiligheid en ging de zorg in. Tijdens mijn baan in de zorg merkte ik dat mijn hart ergens anders lag. Het creëren van warme, comfortabele en knusse interieurs. Dat is niet over één nacht ijs gegaan. Ik volgde naast mijn loondienst baan de interieuropleiding aan de Interieuracademie. Tijdens het ontwerpen viel alles op zijn plek. Dit is waar mijn passie ligt. In 2020 waagde ik eindelijk de stap: Nieuwhof Interiors was een feit!

Nice to meet you

Hi, ik ben Annick!

Als klein meisje was ik al bezig met interieur. Op mijn slaapkamer schoof ik om de haverklap met meubels, ik keek naar alle woon- en klusprogramma’s en tekende erop los. Zoals je wel vaker ziet, koos ik na mijn studie toch voor veiligheid en ging de zorg in. In de tussentijd adviseerde ik vrienden regelmatig als ze gingen verbouwen, veranderen of verhuizen. Het maakte me zo blij en daarom volgde ik de interieuropleiding aan de Interieuracademie. In 2020 waagde ik eindelijk de stap: Nieuwhof Interiors was een feit!

Passie voor interieur

Wat ik voor je doe

Je kan bij mij terecht voor al je interieurvraagstukken. Of je alleen wil sparren over een nieuwe kleur op de muren of je wilt alles uit handen geven: I‘m your woman! Het doel is altijd hetzelfde: zorgen dat jij je (weer) fijn voelt in je eigen huis.

Ik werk met verschillende pakketten of je kan een losse sessie boeken, daarover lees je meer in mijn aanbod. Omdat ik echt geloof in samenwerken, doorlopen we in een project verschillende fases. Hierover lees je alles in mijn werkwijze.

 

 

Dat wil ik!

Een huis dat jouw verhaal vertelt

Ben je klaar voor een huis waar je elke dag vol trots en met een grote glimlach om je heen kijkt? Waar je met veel plezier vrienden en familie ontvangt? Dat echt vertrouwd voelt? Laten we samen een warm, sfeervol interieur creëren waar je jaren plezier van hebt.

‘Your home should tell the story of who you are, and be a collection of what you love.’

Nate Berkus

Nice words

Reviews

Lees hier hoe anderen het werken met mij ervaren

JillLandgraaf
Lees verder
’We kregen een nieuwe keuken in een heel andere kleur als voorheen. Ik wist niet waar te beginnen om eenheid te creëren met de woonkamer. Ik heb het als prettig ervaren om met Annick te werken. Ze is spontaan, geeft snel advies en reageert snel!”
Rene & CarlaGeleen
Lees verder
“We worstelden met de kleuren in onze woonkamer. Ze werkte een kleuradvies uit dat perfect paste bij onze wensen. Warme en gedurfde kleuren die ons zeer aanspraken. Annick is een warm persoon dat echt naar de klant luistert, creatief en professioneel is. Na de verbouwing is ze het eindresultaat komen kijken en blijft betrokken. We raden Annick zeker aan, vooral wanneer je durft af te wijken van een standaard inrichting die iedereen heeft.”
Remco & JolandaSchinnen
Lees verder
"Annick kan out of the box denken, maar doet dit zo weloverwogen dat klanten hierin mee kunnen en durven bewegen. Ze luistert goed naar de wensen en voorkeuren van klanten, maar weet vervolgens toch te verrassen met haar ideeën. Daarnaast is ze gewoon een prettig en leuk mens om mee te werken en doet ze net dat beetje extra wat door ons ontzettend wordt gewaardeerd. Wij zijn zeer tevreden over haar werk en zouden haar bij iedereen aanbevelen. 
Peter & Tine Heerlen
Lees verder
We gingen de hele benedenverdieping verbouwen en wilden het interieur goed aanpakken. We schakelden Annick in. Het Interieurplan was spot on! Sfeervol, warm en afgestemd op ons. Ze heeft ons verrast met de gedurfde keuze van het behang en tegels voor het toilet, waar we meteen weg van waren. Ook verraste ze ons met de tegels voor de achterwand van de keuken. Het fijne is dat we Annick altijd kunnen bellen voor aanvullend advies. We bevelen Annick aan!
DaniqueSittard
Lees verder
Een echte aanrader! Ontzettend veel nuttige tips en handvaten mogen ontvangen voor ons interieur. Dankzij Annick heb ik weer zin gekregen om door te pakken, we weten nu in welke richting we het moeten zoeken en hoe we verder kunnen. Bedankt!
Previous
Next