Werkwijze

Let’s Meet!

Annick komt graag bij je thuis om vrijblijvend kennis te maken. We bespreken wat je wensen zijn (welk woonprobleem is er?), wat je stijl is, het gebruik van de ruimte(s) en welke verwachtingen er zijn. Wanneer er een match is gaat Annick graag voor je aan de slag!

Interieurplan

In deze fase laat Annick haar creativiteit de vrije loop en maakt ze een plan de campagne. Er wordt een interieurplan gepresenteerd dat bestaat uit een mooie samenstelling van een (digitale) moodboard en diverse stalen van stoffen, tegels, verf en behang. In deze presentatie worden ook ideeën verwerkt van meubels en accessoires zodat je een goede indruk krijgt van het resultaat.

Realisatie

Wanneer er een GO op het interieurplan is gegeven begint de realisatie fase. In deze fase wordt alles aangeschaft, van verf tot tegels en van meubels tot accessoires. Je ontvangt een shopping list met informatie waar je alles kunt kopen. Het is mogelijk dat Annick de uitvoering op zich neemt. Van te voren bespreken we wat je graag zelf doet en wat je wil uitbesteden.

Styling

Tijd voor de finishing touch! De verf zit op de muur en de meubels staan in de ruimte. Dit is het moment om de ruimte te stylen en verder in te richten. Door de toevoeging van accessoires ontstaat er een geheel en wordt jouw huis een thuis.

Alleen een lichtplan of kleuradvies? Dat is natuurlijk ook mogelijk!
Heb je vragen? Stuur een mailtje naar info@nieuwhof-interiors.nl.