Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

How to...

Werkwijze

Voor een soepele samenwerking is het fijn dat je weet waar je aan toe bent. Ik hou van duidelijkheid, open contact en overzichtelijke stappen. Daarom leg ik je graag uit hoe ik werk!

01. Let's meet

Voor de vrijblijvende intake kom ik bij jou thuis langs. We bespreken waar je tegenaan loopt en wat je wensen en plannen zijn. Wat is je stijl? Hoe wil je de ruimte(s) in huis gebruiken en wat verwacht je? Is er een match? Dan maak ik een offerte op maat voor je. Deze offerte kan bestaan uit een pakket, eventueel aangevuld met extra opties voor een aanpak die perfect bij je past.

02. Moodboard

Yes, we gaan samen aan de slag! In deze fase doet mijn creativiteit het werk. Ik stel een moodboard samen, waarop ik de sfeer en kleuren in beeld breng. Ik kom opnieuw bij je thuis, dit keer met het moodboard en stalen voor stoffen, de vloer, verf en behang. Ik neem in dit plan ook al wat voorbeelden van meubels en accessoires op. Zo krijg je een goed beeld van het uiteindelijke resultaat.

In deze fase is een correctieronde inbegrepen. Je mag aangeven wat je anders wilt zien en ik doe de aanpassingen daarvoor. Is het plan akkoord? Dan gaan we door naar stap 3!

03. Let's Go!

Na het materialenplan en het moodboard maak ik een meubelplan en plattegrond. Zo komt het ontwerp nog meer tot leven. Afhankelijk van het pakket dat je kiest, krijg je ook nog een 3D-ontwerp en een lichtplan. Is ook dit plan akkoord? Dan komt het leukste: shoppen!

 

04. Shop till we drop

Je ontvangt een shopping list met informatie waar je alles kunt kopen. Ook hier is het afhankelijk van je pakket hoe we verder gaan. Je gaat zelf shoppen met de lijst waarop is aangegeven in welke winkel(s) je terecht kunt. Wil je hierin ontzorgt worden? Ik ga graag voor je op pad en bestel alles wat er nodig is voor jouw droominterieur.

05. Time to create

Is alles besteld en geshopt? Is de schilder klaar en de planning rond? Dan begint het grote creëren. Je kan ervoor kiezen om het zelf te doen of ik regel de complete planning voor je, dat hangt af van je pakket. Als de verf droog is en de ruimte klaar is om ingericht te worden, heb je de keuze of ik zorg voor de afstyling. Met accessoires zet ik de puntjes op de i. De eerste keer dat je de vernieuwde ruimte binnenstapt voelt het alsof het altijd zo is geweest: de plek die vertrouwd voelt.

Direct zelf aan de slag?

Thuiskomen met een glimlach

Download mijn GRATIS e-book!

Met deze checklist zet je de eerste stap naar jouw nieuwe start; thuiskomen in een interieur dat vertrouwd voelt.