Take a look at

Project Schinnen

Locatie

Schinnen

Ruimte

Eet-en woonkamer

Wens

Een warm en unieke leefruimte

Status

Nog niet afgerond
Het pand uit 1875 is vroeger een gemeentehuis geweest. De bewoners hebben een aantal jaar geleden het pand gekocht en volledig verbouwd. Maar de meubels in de woonkamer van hun vorige woning waren een doorn in het oog en paste niet hun huidige woning. Ze besloten hun hele woonkamer een make-over te geven. Maar hoe pak je dit aan? De bewoners weten wat hun smaak is, maar liepen ertegenaan hoe dit te vertalen en eer te doen aan het historische pand. Ze kwamen er niet uit hoe dit aan te pakken en namen contact op. De vraag was om een warm en uniek interieur met de juiste indeling te creëren afgestemd op hun gezinsleven. Zodat ze iedere dag met een glimlach thuiskomen.
Meer Projecten