Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Interieurstylist inhuren

Ik wil een nieuw interieur met een twist, dat past bij mij!

Welkom

Aanbod

Samen creëren we het interieur van jouw dromen. Ben je toe aan een volwassen interieur dat écht bij je past? Wil je inspiratie voor een ontwerp of juist alles uit handen geven? Ik help je!

How to

Werkwijze

Wat kan je van mij als interieurontontwerper verwachten? Hoe werkt interieurontwerp precies? Welke stappen doorlopen we tot het eindresultaat?

Pretty stuff

Projecten

Foto’s geven het resultaat van interieurontwerpen het beste weer, al zijn de verhalen erachter net zo belangrijk. Kijk binnen bij de prachtige huizen waar ik aan heb gewerkt!

Nice words

Reviews

Lees hier hoe anderen het werken met mij ervaren

’We kregen een nieuwe keuken in een heel andere kleur als voorheen. Ik wist niet waar te beginnen om eenheid te creëren met de woonkamer. Ik heb het als prettig ervaren om met Annick te werken. Ze is spontaan, geeft snel advies en reageert snel!”

Jill, Landgraaf

“We worstelden met de kleuren in onze woonkamer. Ze werkte een kleuradvies uit dat perfect paste bij onze wensen. Warme en gedurfde kleuren die ons zeer aanspraken. Annick is een warm persoon dat echt naar de klant luistert, creatief en professioneel is. Na de verbouwing is ze het eindresultaat komen kijken en blijft betrokken. We raden Annick zeker aan, vooral wanneer je durft af te wijken van een standaard inrichting die iedereen heeft.”

Rene & Carla, Geleen

“Annick kan out of the box denken, maar doet dit zo weloverwogen dat klanten hierin mee kunnen en durven bewegen. Ze luistert goed naar de wensen en voorkeuren van klanten, maar weet vervolgens toch te verrassen met haar ideeën. Daarnaast is ze gewoon een prettig en leuk mens om mee te werken en doet ze net dat beetje extra wat door ons ontzettend wordt gewaardeerd. Wij zijn zeer tevreden over haar werk en zouden haar bij iedereen aanbevelen. 

Remco & Jolanda, Schinnen

We gingen de hele benedenverdieping verbouwen en wilden het interieur goed aanpakken. We schakelden Annick in. Het Interieurplan was spot on! Sfeervol, warm en afgestemd op ons. Ze heeft ons verrast met de gedurfde keuze van het behang en tegels voor het toilet, waar we meteen weg van waren. Ook verraste ze ons met de tegels voor de achterwand van de keuken. Het fijne is dat we Annick altijd kunnen bellen voor aanvullend advies. We bevelen Annick aan!

Peter & Tine, Heerlen

De interieurontwerper

Hi, ik ben Annick!

Zit je in een huis dat op de goede plek staat, maar vanbinnen niet bij je past? Geloof mij: dat kan anders. Je interieur weerspiegelt je persoonlijkheid. Hoe lekker is het dan dat je op een plek woont, waar je helemaal jezelf kan zijn? Je hoeft het niet alleen te doen, ik help je erbij.

Get started

Contact

Ben je er klaar voor? Samen creëren we een warm en sfeervol interieur dat weerspiegelt wie jij bent. Neem contact met me op voor een vrijblijvende kennismaking!

Direct zelf aan de slag?

Thuiskomen met een glimlach

Download mijn GRATIS e-book!

Met deze checklist zet je de eerste stap naar jouw nieuwe start; thuiskomen in een interieur dat vertrouwd voelt.